fbpx
Make-up: 

Make-up, er zijn zoveel verschillende soorten make-up op de markt. De ene nog mooier verpakt dan de ander, de ene voor nóg vollere wimpers dan de ander. Jij, maar vooral je dochter kijk haar ogen uit, op het moment dat ze de wereld van make-up betreedt.

De ene begint al jong met interesse voor make-up en wil net als mama met make-up op naar basisschool. Bij deze leeftijd kan je (gelukkig) nog sturen. Maar de meiden van middelbare school leeftijd bepalen toch echt zelluf 😉 of ze make-up gebruiken. Daar heb jij al moeder weinig meer over te zeggen.

Maar als moeder wil je het beste voor je dochter /kind, make-up bij de bekende drogisterijen (waarvan de reclames je om de oren vliegen) zijn gemakkelijk gekocht. Zeker qua prijs zijn ze goed te betalen, zeker als tiener er zelf moet betalen van haar zakgeld.

Maar ben jij er van bewust wat er in deze make-up zit en wat dit doet met het lichaam / de huid van je dochter?

Giftige cosmetica

Als je naar de ingrediëntenlijst van de reguliere make-up gaat kijken, zie je waarschijnlijk een enorme lijst met allemaal lange onbekende woorden. Iets wat een slecht teken is.. Om een mascara bijvoorbeeld zwart te krijgen, wordt er kool gebruikt. Nee, dat is niet de kool die wij kunnen op eten. Maar de kool die ook wordt gebruikt bij het maken van autobanden of inkt uit je pen. Fijne gedachten, hè?
De kunstmatige geuren en synthetische verf zijn het ergst. Die worden vooral bij foundations gebruikt. Dit soort kunstmatige stoffen kunnen leiden naar onrust in de hormoonbalans. Wat niet direct voor je tiener merkbaar hoeft te zijn, maar wel op latere leeftijd.

Maar waar moet ik dan wél voor kiezen?! Hoor ik je denken..

 

Kies voor een veilige en natuurlijke make-up voor je tiener

Kies naast een veilige en natuurlijk make-up lijn ook (het liefste) voor een biologische lijn.
Voor je tiener heeft Lady Green Paris een fijne lijn uitgebracht met natuurlijke biologische make-up en verzorgingsproducten. Deze girly lijn is speciaal ontwikkeld voor tienermeiden.

Lady Green weet precies waar een jonge vrouw naar op zoek is.

Lady Green is een leuk, kleurrijk en fun merk die op een positieve manier naar de huidproblemen van jonge meiden kijkt. Als je op zoek bent naar een effectieve, girly én biologische make-up /verzorgingslijn dan ben je bij Lady Green aan het juiste adres!

Alle producten van Lady Green zijn vrij van parabenen, phenoxyethanol, GGO’s, PEG, synthetische parfum en kleurstoffen.

Wil je meer weten over dit merk? Klik dan hier?

 

Spotlights:

Ik zet graag een paar natuurlijke producten voor je in de spotlights:

De mascara:

Over het algemeen begint een tiener, wanneer het make-up gaat gebruiken met oogschaduw en mascara. Helaas heeft Lady Green (nog?) geen oogschaduw in het assortiment maar wél mascara! De natuurlijke mascara van Lady Green verlengt je wimpers & geeft meer volume! De diep zwarte en ultra versterkende mascara verlengt je wimpers en zorgt voor een intens volume.

Het geheim: Marila olie voedt en hydrateert je wimpers, terwijl het orchidee extract ze hydrateert en verzacht. Zonnebloemolie zorgt voor bescherming en de wax van planten geven je wimpers een laagje, volume en glans. Deze mascara blijft goed zitten maar is ook gemakkelijk te verwijderen.
Let wel op deze mascara is niet water-proef! Tot nu toe hebben we nog geen natuurlijke mascara gevonden die wel water-proef is. Heb je tips, wij horen het graag!

De lipgloss

Lipgloss (of lippenstift) is nog zo’n product waar je tiener naar grijpt wanneer ze make-up op doet. Naast mascara valt lipgloss ook direct op wanneer je dat op je gezicht hebt. De lipgloss  framboos van Lady Green is een fijne natuurlijke lipgloss die zorgt voor zachte lippen, met een mooi kleurtje. Deze lipgloss zal je lippen hydrateren én beschermen. Het zorgt voor een mooie glans op je lippen! Het geheim: de jojoba olie, abrikozenpit olie en cacaoboter voeden, herstellen en verzachten je lippen.
Daarnaast beschermt de bijenwas je lippen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Naast een mooie glans op je lippen verzorgt deze lipgloss ook direct. Waardoor het meteen een fijn alternatief is voor lippenbalsem.  Klinkt als een fijn product toch?! Naast de lipgloss framboos hebben we ook lipgloss naturel.

 

Naast bovenstaande make-up producten heeft Lady Green ook een tal van natuurlijke verzorgingsproducten, zoals hand en nagelcrème, dagcrème en gezichtsscrub. Wil je het hele assortiment bekijken klik dan hier.