fbpx

Gratis verzenden voor jou vanaf €65 (NL)

Even voorstellen..

Gisteren moest ik er weer aan geloven..🙈 Minime wilde schminken en ik mocht het slachtoffer zijn.. Joepie! 😇. Want papa wil écht nóóit “slachtoffer zijn”! Jammer voor mij..  Bij deze het resultaat: 🐯🌈

Het gezicht achter Sus n Eco:

Dit is de eerste keer dat ik mijn gezicht laat zien, bedenk ik me.  Zal ik me meteen even voorstellen?

Ik ben Carola, 33 jaar, geboren in Waddinxveen. Ik woon nu ruim 10 jaar in Gouda met mijn vriend Sebastiaan die enorm handig is met alles wat een stekker heeft! 🥰👍
Sinds september ’13 hebben we een prachtige dochter Evy die inmiddels met veel plezier naar de vrijeschool gaat.

Opleiding:

Qua opleidingen heb ik SPW-4 (Sociaal Pedagogisch Werker) afgerond en ben ik HBO-pedagogiek gestart maar door een dikke vette burn-out ben ik daar na 2 jaar mee gestopt. Dat ik een burn-out kreeg kwam o.a. door de combinatie van 28 uur werk, 1 avond in de week  en om de zaterdag naar de Hogeschool voor de opleiding plus nog het verbouwen van ons eigen eerste huisje uit 1924.. Tja toen had ik iets teveel hooi op mijn vork..

Werk:

Werken heb ik altijd in de gezondheidszorg gedaan. Een tijdje als woonbegeleider op woningen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Daarna ben ik als ambulant begeleider aan de slag gegaan bij mensen met verschillende achtergronden. Je kan hierbij denken aan kinderen of jongeren met autisme, ADHD of het Down Syndroom. Door o.a. de geboorte van Evy zijn mijn denkwijze en mijn emoties zo veranderd waardoor ik in deze sector niet meer mijn werk kon uitvoeren zonder het mee naar huis te nemen.. Burn-out numero 2 stond om de hoek.. 😕

Thuis blijf mama:

We besloten dat ik voorlopig thuis kon blijven om voor Evy en mezelf te zorgen. Eind 2017, begin 2018 wilde ik weer iets gaan doen..Maar ik wist niet goed wat ik wilde én kan qua werk. Met de ‘papieren’ die ik heb, kan ik weinig in andere sectoren..
Doordat ik bepaalde natuurlijke producten voor Evy niet kon vinden op de Nederlandse markt ben ik een zoektocht gestart en daaruit is Sus n Eco gerold! Zodat ik de zoektocht voor andere iets makkelijker kan maken. Nu 1,5 jaar later kunnen steeds meer mensen Sus n Eco vinden! Daar ben ik super blij en dankbaar voor!

Dankjewel! 💋

Minime maakte gebruik van de natuurlijke schmink van Natural Earth Paint en de natuurlijke schmink van No Nasties.