fbpx
Tijd..

Nu we in ons coconnetje alle tijd van de wereld hebben. Gaat dochterlief graag extra uitgebreid in bad. 🛀
‘S avonds op schooldagen hebben we daar minder tot geen tijd voor..  Daardoor kan dat eigenlijk alleen in het weekend of in de vakanties.  Doordat het niet wekelijks gebeurt, geniet ze er daardoor ook extra van.
Maarrrr nú mag ze  dus ook! Ze geniet daar zo van! Ze is zo’n 1,5 uur zoet in het warme water!
Hebben we toch iets positiefs gevonden, in deze gekke tijd!

Bubbels in bad

We hebben nu alle tijd om de Bubble Bath klei van Punkin Butt uitgebreid te testen! Vandaag hebben we de rode klei gebruikt van de set van 3 (in kleuren rood, geel en blauw). Je hebt ongeveer een kwart tot één derde  van het balletje nodig om een heerlijk schuimend bad te krijgen. Uiteraard kan je meer gebruiken, voor meer schuim.  Of je mengt de kleuren uit de set om zo een andere kleur te krijgen. Genoeg mogelijkheden!

Wat kan je met de bad klei?

Deze Bubble Bath Klei kan je op verschillende manieren gebruiken. Je kan er vormpjes van maken, kneden, op de tegels plakken of gewoon lekker aan voelen.. Heerlijk om naast het warme water de zintuigen te prikkelen met deze zachte iets plakkerige klei. Door de structuur, kleur en geur prikkelt het de verschillende zintuigen van je kindje.

Als je het onder stromend water houdt krijg je een beetje schuim.  Maar gebruik je er een vergiet bij, dan krijg je geweldig veel schuim! Het hele bad wordt dan gevuld!

Met deze klei kan je kindje zichzelf ook wassen. De valt langzaam uit elkaar wanneer het nat wordt. Naast het wassen van het lichaam, kan je ook de haren van je kindje met deze klei wassen. Het klinkt gek, maar het is daar ook geschikt voor!

Wanneer de schuim is weggetrokken heeft het badwater een licht roze kleur. Het geeft niet af op het bad of de huid.

Al met al, een product met veel verschillende mogelijkheden! Maar bad(speel)plezier staat voorop!

Natuurlijke ingrediënten:

Wat het fijne is aan deze klei, het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en veilig voor je kindje. Het bevat geen sulfaat, parabenen en talk.
Let wel op, het is niet de bedoeling dat je kindje het in de mond stop. Daarom raden we aan om deze klei  te gebruiken vanaf 3 jaar én onder toezicht.

Wanneer de klei nat is geworden, kan je ondanks de natuurlijke conserveringsmiddelen het niet nogmaals gebruiken, gezien er schimmels en bacteriën in het water kunnen gaan groeien.

 

Dochterlief heeft het in ieder geval naar haar zin gehad in bad! Inmiddels zijn haar knuffel dolfijn en zeemeermin haar ook komen vergezellen in het bad.  Dochterlief blij én mama blij! De knuffels worden meteen goed gewassen!

Wauw wat zijn dat veel positieve dingen in één keer! 🥰

Let goed op je mede mens en zorg goed voor elkaar, in deze gekke tijden.

Liefs,

Carola

 

Ps: De bad klei is beschikbaar in kalmerende mix van etherische oliën of een ongeparfumeerde versie.