Gratis verzenden voor jou vanaf €65 (NL)

Even voorstellen:


Hi, ik ben Carola, 34 jaar en woon met mijn vriend Sebastiaan (die een superhandige digitale duizendpoot is) en onze dochter Evy van 7 (die bijna 8 jaar is en naar de vrije school gaat) in ons knusse huisje in Gouda.
Drie jaar geleden ben ik Sus n Eco gestart, omdat het al een tijdje zat te borrelen, dat ik iets wilde gaan doen, naast thuisblijf mama  te zijn voor onze dochter.  Ik kwam er achter dat veel kinderproducten zoals speelmake-up en schmink maar óók verzorgingsproducten helemaal geen fijne ingrediënten bevatten, laat staan goed zijn voor de huid. Vanuit dat moederhart ben ik mijn bedrijf begonnen, puur als hobby en bezigheid, maar vooral ook om andere (groot)ouders te helpen om de juiste keuze te maken betreft natuurlijke producten. Nu zo’n 2,5 jaar na het lanceren van de webshop is ons assortiment enorm gegroeid. Niet alleen make-up en schmink maar ook natuurlijke verzorgingsproducten en low waste alternatieve. Sus n Eco groeit langzaam maar gestaagd, we wisselen geregeld van merk of producten om zo de meest natuurlijke en duurzame producten voor jouw in het assortiment te hebben. Zodat jij zonder zorgen de producten kan gebruiken bij jezelf of je (klein) kinderen.

We hebben nu bijna 600 natuurlijke volgers! Daar zijn we trots op! Bedankt dat je ons volgt!

Wil je nog iets van mij weten? Laat gerust een (persoonlijk) berichtje achter!

Tot snel

Liefs,

Carola