(Insta)Sale!

Hier zijn we volop aan het genieten van de rustige ochtenden en lekker laat naar bed gaan (vooral dochterlief is daar heel content mee😉). De vakantie is hier in volle gang! Heerlijk!
Ondertussen werk ik wel door aan hele mooie nieuwe “dingen”.

Alleen voor die nieuwe producten hebben we wel ruimte nodig! Ik sla namelijk al Sus’s producten op in ons huis. Dus de ruimte is iets beperkt.. Daarom ga ik een (insta)sale organiseren, met de producten die uit het assortiment zijn, gaan, (bijna) over de datum -maar nog prima te gebruiken- of “kneusjes” zijn. Ik wil er allemaal vanaf, zodat er genoeg ruimte is voor al het nieuws. Wat goed is voor jou (portemonnee), want ze gaan echt weg voor ieniemienie prijsjes.
De sale zal van start gaan in augustus 2021. Ben of ga je dan op vakantie? Geen probleem! Je kan gewoon mee doen,, geef aan vanaf wanneer je je bestellen wel kan ontvangen. Dan sturen we het rond die datum naar je toe.

Volg je ons nog niet op Instagram? Doe dat dan snel! Dan kan je mee doen aan onze speciale sale!

Voor alle voorwaarden, kijk hier: Actie voorwaarden.

Veel plezier met de sale!

Liefs,

Carola

%d bloggers liken dit: