fbpx

Gratis verzenden voor jou vanaf €65 (NL)

Onze duurzame cadeau tips voor jou

Nu de feestdagen dichterbij komen, gaat het zoeken naar december cadeautjes weer van start. Speciaal voor jou hebben wij daarom een cadeau tips lijstje gemaakt. Deze tips kan je gebruiken om makkelijker een low waste, non toxic of duurzaam cadeautje uit te zoeken voor je geliefde.

We hebben 2 lijstjes voor je gemaakt, één voor kinderen en één voor volwassenen. Veel plezier met het kiezen van het juiste cadeau!

Top 5 Tips voor Kinderen:
  1. De veilige Speel make-up Sets van No Nasties: Nala, Nancy, Nisha of Nixie.
  2. Leuk voor jong en ook oud! De Biologisch afbreekbare Orbeez , leuk om te zien groeien, fijn om te voelen én heerlijk om mee te spelen.
  3. Een enorme hit: De Waterbasis Eco Nagellak Party Pallet Set van Suncoat Girl. Speciaal voor de kerstdagen kan je ook kiezen voor de Merry Mini Mani set
  4. Leuk voor jongens en meisjes: De Namaki Kinderhaarverf
  5. De boetseerklei van ökonorm hoort ook echt in dit rijtje thuis! Het is een heerlijk klei, die niet uitdroogt, waardoor er heel lang mee gespeeld kan worden
Top 5 Tips Volwassenen:
  1. Op zoek naar een fijne zeep, maar weet je niet zo goed welke je moet kiezen? Kies dan voor de Mini’s van BioLijf. Op deze manier kan je er achter komen welke zeep jij het fijnst vindt.
  2.  Wat écht onmisbaar is in je low waste badkamer zijn de wasbare wattenschijfjes van Anae.
  3. Ben jij veel onderweg en zit je dan vaak met die losse plastic zakjes (voor je brood of fruit) waar je eigenlijk van af wil? Kies dan voor de vrolijke Wasbare Boterham Zakjes van Jut & Julie.
  4. Bak jij zelf brood of haal je brood bij de bakker, het liefst zonder elke keer een nieuwe zak te hoeven kopen? De broodzakken van gerecyclede PET flessen van Onya zijn dan echt een aanrader. 
  5. Op zoek naar dé oplossing om je zeep op te bewaren in de keuken of badkamer? Kies dan voor de Loofah zeephouder van Croll en Denecke. Leuk om te geven in combinatie met de zeep van Punkin Butt of Werfzeep.
Inpak service:

Wist je dat wanneer je een product bij ons besteld, wij dit voor je in kunnen pakken als cadeautje?
Klik op het vierkantje bij het product:  Als cadeautje in laten pakken” dan pakken wij het met alle liefde voor je in!

Heb je meerdere cadeautjes? Schrijf dan bij de “Bestellingsnotities” voor het afrekenen (onder aan bij het adres) welk cadeau voor wie is, dan schrijven wij de namen er voor je op!