fbpx
Leveringstermijn:

Wij streven er naar om de door jou bestelde producten zo snel mogelijk te leveren en vaak is dat binnen 48 uur. Wanneer je in het weekend besteld, is de eerste dag van leveren op dinsdag.
Het kan echter ook voorkomen dat bepaalde producten niet leverbaar zijn. In dat geval kunnen we kijken naar een vervangend product, terugbetaling of het product wordt nagezonden als het weer leverbaar is.

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling binnen twee tot drie werkdagen en meestal al dezelfde dag verzonden. Wij leveren alle producten uit eigen voorraad. Mocht een product desondanks niet binnen dit termijn leverbaar zijn, dan nemen wij contact met je op en houden je op de hoogte van de leverdatum of wij restitueren het betreffende bedrag op je rekening.

We proberen je zo goed als kan op de hoogte te stellen, maar zo niet mail gerust om te vragen wanneer de verwachtte bezorgdag is.

Pakketbezorgdienst:

Wij verzenden via Post NL. Uiteraard kun je ook voor kiezen om je bestelling op een ander adres, bijvoorbeeld op je werkplek te laten bezorgen. Je kunt dit tijdens het bestelproces zelf aangeven door het afleveradres in te voeren.

De kosten van het verzenden van de bestelling vind je hieronder.  Het bedrag wordt automatisch berekend in je winkelmandje.

Binnen Nederland verzenden:

€ 4,00 voor brievenbus post, pakket post € 6,95
Verzendkostenvrij vanaf € 40,00.

Het is mogelijk om je bestelling (na overleg) op te halen bij Sus n Eco in Gouda.

Naar België verzenden:

We verzenden uitsluitend via pakket post naar Belgie € 10,75
Vrij van verzendkosten vanaf  € 65,00

Verzending naar andere landen?

Neem even contact met ons op!

Beschadigde verpakking:

Wil je de verpakking op transportschade controleren bij ontvangst?
Neem bij zichtbare schade van de verpakking direct contact met ons op via mail of whats app. Neem foto’s van de beschadigde verpakking en controleer de inhoud van de verpakking. Na deze stappen kunnen wij mogelijk een schadevergoeding bewerkstelligen.

Retour zenden:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Vragen wij jou het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking aan Sus n Eco terug te zenden.

Als je gebruik wilt maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@susneco.nl o.v.v. retour. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om hygiënische redenen kunnen producten die zijn aangebroken niet retour worden gestuurd, mits de verzegeling niet verbroken is. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

LET OP: Niet gemelde retourzendingen komen volledig voor uw rekening!