fbpx

Gratis verzenden voor jou vanaf €65 (NL)

Leveringstermijn:

Wij streven er naar om de door jou bestelde producten zo snel mogelijk te leveren, vaak is dat binnen 48 uur. Wanneer je in het weekend besteld, is de eerste dag van leveren op dinsdag. Het kan echter ook voorkomen dat bepaalde producten niet leverbaar zijn. In dat geval kunnen we kijken naar een vervangend product, terugbetaling of het product wordt nagezonden als het weer leverbaar is. Na ontvangst van betaling wordt de bestelling binnen twee tot drie werkdagen en meestal al dezelfde dag verzonden. Wij leveren alle producten uit eigen voorraad. Mocht een product desondanks niet binnen dit termijn leverbaar zijn, dan nemen wij contact met je op en houden je op de hoogte van de leverdatum of wij restitueren het betreffende bedrag op je rekening. We proberen je zo goed als kan op de hoogte te stellen. Zo niet, mail gerust om te vragen wanneer de verwachtte bezorg dag is.

Afhalen bij Sus n Eco in Gouda.

Woon je in de regio van Gouda? Dan kan je uiteraard ook zelf je bestelling bij ons ophalen. Kies je voor deze optie? Dan sturen wij je een persoonlijk bericht om een afhaal afspraak te maken.

Afhalen bij pop-up store Mother Refill in het centrum van Gouda.

In de maanden november ’22 en december ’22 kan je jouw bestelling afhalen bij de Eco pop-up store Mother refill in Gouda. Je kan je bestelling ophalen op woensdag t/m zaterdag tussen 10:00 en 17:00 bij Mother refill Lange Tiendeweg 67 in Gouda. We sturen je een bericht wanneer de bestelling voor je klaar ligt. Meestal is dat als je voor 16:00 besteld de volgende dag na 12:00.

We vragen je om je bestelling binnen één week op te halen.


Pakketbezorgdienst:

Wij verzenden via Post NL. Uiteraard kun je ook voor kiezen om je bestelling op een ander adres, bijvoorbeeld op je werkplek te laten bezorgen. Je kunt dit tijdens het bestelproces zelf aangeven door het afleveradres in te voeren. De kosten van het verzenden van de bestelling vind je hieronder.  Het bedrag wordt automatisch berekend in je winkelmandje.

Binnen Nederland verzenden: € 4,10 voor brievenbuspakketje, pakket post € 6,95 en vanaf € 65,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen bij Sus n Eco in Gouda.

Verzending naar een ander land? We verzenden ook naar landen buiten Nederland, zoals België en Duitsland. Er staan meer landen binnen de EU in ons systeem. Staat jou land er nog niet bij? Neem contact met ons op, dan kunnen we dat voor je regelen.

Beschadigde verpakking:

Wil je de verpakking op transportschade controleren bij ontvangst? Neem bij zichtbare schade van de verpakking direct contact met ons op via mail of whats app. Neem foto’s van de beschadigde verpakking en controleer de inhoud van de verpakking. Na deze stappen kunnen wij mogelijk een schadevergoeding bewerkstelligen.

Retour zenden:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Vragen wij jou het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking aan Sus n Eco terug te zenden. Als je gebruik wilt maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@susneco.nl o.v.v. retour. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Om hygiënische redenen kunnen producten die zijn aangebroken niet retour worden gestuurd. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. LET OP: Niet gemelde retourzendingen komen volledig voor uw rekening!

Hoe verzenden wij de producten?

We proberen met het verzenden zo duurzaam mogelijk te denken, wat nog best lastig kan zijn als webshop. Waar wij in ieder geval op letten zijn de volgende punten:

  • We doen ons best om de producten die wij verzenden zo compact mogelijk in te pakken voordat we het naar je toe te sturen. Dit doen wij zodat de postbezorgers niet met een half leeg bestelbusjes (door ons toe doen) hoeft rond te rijden.
  • Als de producten in een brievenbuspakketje verstuurd kunnen worden, doen wij dit ook. Helaas, kan je dan niet “precies” zien wanneer je pakketje exact komt. Een voordeel is dan weer dat je er niet voor thuis hoeft te blijven!
  • De verpakkingen die wij gebruiken zijn gemaakt van karton, wat gerecycled kan worden. Wanneer je een pakketje van ons ontvangt zou het fijn zijn als je het doosje bewaard, zodat je het weer kan gebruiken om zelf iets in te versturen.
  • Wij ontvangen van onze leveranciers ook verzenddozen maar die zijn zijn meestal te groot om te gebruiken voor verzending naar jullie toe.  Maar opvulmateriaal van de leveranciers kan je wel vinden in een doosje van je van ons ontvangt.
  • Wanneer we producten in “omdozen” van de leverancier ontvangen, gebruiken we die voor verzending.
  • Als opvulmiddel gebruiken wij o.a. “Flo-pak Bio”.  Dit zijn groene 8-vormige chips. Deze chips zijn gemaakt van mais, hierdoor zijn ze binnen 14 dagen 100% composteerbaar. Je kan ze hergebruiken, maar dus ook in de GFT-vuilnisbak doen!
  • Naast de groene chips gebruiken we ook ander opvulmateriaal waaronder gerecycled papier, witte  piepschuimchips en bubbeltjes plastic. De laatste twee producten kopen wij zelf niet, maar ontvangen wij soms van ons leveranciers om de producten veilig bij ons te krijgen. Dit opvulmateriaal gooien we niet weg, maar geven het een twee leven. Geef jij het een derde leven?
  • Het is ook mogelijk dat je een doosje ontvangt met een andere bedrukking er op of die er minder netjes/ strak uit ziet. Dit komt omdat het doosje al eerder door het verzendproces is gegaan. Wanneer we een doosje voor de 2e keer kunnen gebruiken doen we dit graag met liefde voor de natuur.