fbpx

Smile! You are Beautiful!

Lady Green weet precies waar een jonge vrouw naar op zoek is.

Lady Green is een leuk, kleurrijk en fun merk die op een positieve manier naar de huidproblemen van jonge meiden kijkt. Als je op zoek bent naar een effectieve, girly én biologische make-up /verzorgingslijn dan ben je bij Lady Green aan het juiste adres!

Alle producten van Lady Green zijn vrij van parabenen, phenoxyethanol, GGO’s, PEG, synthetische parfum en kleurstoffen.

Een positief, fun en kleurrijk merk
In tegenstelling tot andere huidverzorgingsmerken voor jongeren met huidproblemen zoals puistjes en onzuiverheden heeft Lady Green ervoor gekozen om op een positieve en vrolijke manier naar gezichtsverzorging te kijken, met leuke en kleurrijke ontwerpen.

Just for girls!
Het is just for girls! Andere merken die zich op deze doelgroep en hun huidproblemen richten zijn vaak zowel voor jongens als voor meisjes en hebben een koude en medische benadering. Maar de behoefte van de huid van jonge vrouwen is heel erg verschillend dan de huid van jonge jongens. Dat is de reden waarom Lady Green is ontwikkeld; just for girls! Met girly ontwerpen, bloemen en vrouwelijke en zoete geuren!

Een betrokken merk
Lady Green is een van de eerste cosmeticalijnen die in samenwerking is gemaakt met jonge vrouwen; voor meisjes door meisjes! Meer dan 200 jonge vrouwen in de leeftijd van 12 tot 25 hebben mee gewerkt aan de ontwikkeling van Lady Green. Zodat de producten echt een antwoord zijn op de behoefte en huidproblemen van deze vrouwen is. Lady Green is jouw merk!

Een bewezen effectief merk
De producten van Lady Green zijn niet alleen maar mooi en trendy, ze werken ook!  Lady Green de kwaliteit van producten en effectiviteit van de producten erg serieus. Alle productformules zijn speciaal ontwikkeld voor de jonge huid en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen.

Kijk in onze webshop voor het assortiment van Lady Green.