fbpx

Gratis verzenden voor jou vanaf €65,-

Search
Wie zijn wij?

Sus n Eco is gestart in juli 2018 door Carola, moeder van een prachtige dochter (2013) en vriendin van een allround Installateur, ICT-er en Projectbegeleider.

Sinds de geboorte van onze dochter in 2013 zijn we bewuster gaan leven. We doen ons best om zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken qua verzorging. Toen onze dochter zo’n 3 a 4 jaar oud was kreeg ze steeds meer interesse in make-up en nagellakjes. Wat mama heeft wilde zij ook! Super leuk om een minieme te hebben. Maar! Wat er vooral wordt verkocht voor kinderen is echt chemische rommel (sorry, dat ik het zeg). In Nederland zijn er nog weinig bedrijven die goede, duurzame “beauty- en verzorgingsproducten” voor kinderen verkopen. Gelukkig worden steeds meer mensen hiervan bewust en komen er steeds meer winkels die natuurlijke kinderproducten aanbieden.

Om het de kinderen (en uiteraard alle papa’s, mama’s, ooms, tantes, vriendjes, vriendinnetjes etc.) makkelijker te maken om duurzame producten te kopen ben ik Sus n Eco gestart.

De naam “Sus n Eco” vraagt misschien wel iets uitleg.. Sus is de afkorting van sustainable (wat duurzaam betekent) Eco staat voor ecologisch. De naam “Duurzaam en Ecologisch” vonden we niet leuk klinken. De afkorting “Duur en Eco” leek ons géén goed idee.. Vandaar het Engelse woord sustainable afgekort naar ‘Sus’ wat toch Nederlands klinkt.

Door de verkoop van deze mooie duurzame producten maken we de wereld een klein stukje mooier!

Misschien ben je al een keer eerder bij Sus n Eco op bezoek geweest, zo niet, nodigen we je graag uit om kennis te maken met ons assortiment.

Tot ziens bij SusnEco.nl!