fbpx

Gratis verzenden voor jou vanaf €65 (NL)

Namaki 

Het merk Namaki (Cosmetics) heeft een Franse oorsprong. Hier vindt je hun eigen verhaal:

 

“Er was eens.. een idee..

Op een mooie dag in 2013 begon het kleine idee beetje bij beetje te ontkiemen in de hoofden van twee jonge ingenieurs: hoe ontwikkel je de fantasie van kinderen tot in het oneindige terwijl ze voor hun tere huid zorgen?

Een reëel probleem voor veel ouders die goede ontwikkeling en gezondheid van hun kinderen belangrijk vinden: veel producten op de markt die bedoeld zijn voor de allerkleinsten zijn nog steeds erg schadelijk voor hun lichaam… hoe kan dit worden veranderd?

De kleine klik…

Na een paar krabbelige ideeën op papier, een paar slapeloze nachten en wat onderzoek op de markt, was het bewijs er: Wat als we speel make-up creëren wat zowel natuurlijk als speels is?


En daarna?…

Namaki? Het klonk goed en het werd gevalideerd. Hmm.. Niet zo eenvoudig! Ook daar was het nodig om de hersens te laten kraken.

Stel je drie mooie woorden voor: natuurlijk, make-up en kinderen.
Ze leerden Engels:  Na turel, Ma ke-Up, Ki ds.

De dik gedrukte letters werden toen beste vrienden door elkaars hand vast te houden om één te zijn!
Na-ma-ki was geboren! Niet slecht, toch? Die zag je niet aankomen, toch?

En nu.. wat is het volgende?

Mensen beschermen: dat is geweldig! Bescherming van het milieu.  Het is besloten! Namaki en zijn producten zullen zoveel mogelijk de mens respecteren, maar ook het milieu. Van het ontwerp tot het einde van het gebruik van elk gemaakt product.

Vervolgens komen drie fundamentele waarden naar voren: transparantie, vertrouwen en respect.
Het merk zet zich vanaf het begin in voor een verantwoorde aanpak door ecologisch ontworpen, natuurlijke en biologische producten te creëren.

Voor kleine handjes gemaakt

De eerste schmink set voor natuurlijke vermommingen zag eindelijk het levenslicht in 2013. Geformuleerd met water en was hypoallergeen. Het was ook gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.  Naast de natuurlijke ingrediënten biedt het zelfs makkelijke tutorials die op de verpakking zijn aangebracht.
Namaki wordt dan hét pioniersmerk in zijn sector met dit vlaggenschip product!

Beetje bij beetje maakte Namaki zijn nest.

Tegenwoordig biedt het merk een steeds breder assortiment aan producten die nog steeds veilig zijn voor de huid: er zijn vandaag meer dan zestig producten op de markt. Alles om steeds meer kinderen en hun ouders blij te maken!

Het team groeit ook met toegewijde medewerkers, zodat Namaki steeds meer kan voldoen aan de wensen en behoeften van jonge ouders. Het merk verbindt zich er vervolgens toe zijn waarden en ethiek te respecteren tijdens het hele levensproces van elk oud en nieuw product.

Een mooi verhaal dat nog maar net is begonnen…”

Wat zijn wij blij dat wij als Sus n Eco ook ons steentje bij mogen dragen aan het toekomstige verhaal van Namaki. Dat wij hun producten mogen verkopen, omdat wij 100% achter hun gedachtengoed staan.

Wil je weten welke producten wij in de webshop van Namaki hebben? Klik dan hier: Namaki Webshop