fbpx
Wat is No Nasties?

No Nasties Makeup (No Nasties Kids) werd gelanceerd in mei 2016 door oprichter, Natalia Michael. De No Nasties Makeup-reeks is gemaakt in Australië met alleen natuurlijke, niet-toxische ingrediënten. Het assortiment omvat Fun Face Paint, Pretty Play Makeup en Happy Hair Chalk.

De producten zijn zo populair dat ze nu in meer dan 300 winkels over de hele wereld worden verkocht, verspreid over 9 landen en blijft groeien! No Nasties Makeup won zilver voor “Product Innovation 2018” bij Ausmumpreneur, “Best Innovative Business 2017” door Brilliant Biz Mums en was finalist van de Ausmumpreneur Awards voor “Best Global Brand 2017”.

Natalia, oprichter en CEO van No Nasties heeft 43 bevestigde allergieën en maakte de overgang in 2003 om alles natuurlijk te gaan doen, omdat haar gezondheid onder de allergieën begon te lijden.

Natalia met haar dochter
Natalie aan het woord:

“Ik begon te kijken naar wat ik eerst aan het eten en drinken was. Dat veranderde ik en ging meer rauw en biologisch eten. Wat mij grote voordelen opleverde voor sommige van mijn allergieën.

Toen ging ik op onderzoeken uit wat ik op mijn huid gebruikte (omdat eczeem en dermatitis (huidontsteking) ook een groot probleem voor me zijn) en onderzocht wat er in mijn cosmetica, parfums en toiletartikelen zat.

Wat ik vond was alarmerend! Vooral omdat de huid ons grootste orgaan is en wat we er op smeren wordt opgenomen in onze bloedstroom. Het overschakelen naar alle natuurlijke cosmetica, parfums en toiletartikelen was een goed idee!

Ik ben de trotse moeder van twee mooie meiden en mijn oudste kreeg een paar pakjes make-up voor haar 5e verjaardag. Ik controleerde de ingrediëntenlijst en vond talloze chemicaliën, FD & C-kleuren en metalen! Daarom gooide ik ze direct weg en moest mijn kleine prinses omkopen met wat van mijn minerale make-up.

Ik ben trots om achter No Nasties te staan, mijn derde baby, die handgemaakt is en helemaal natuurlijk! Wat is gemaakt voor ouders zoals ik die zich zorgen maken over wat we onze kinderen op hun huid laten doen.

Alles over No Nasties is overwogen, we gebruiken gerecycled karton voor onze verpakkingen en onze packs hebben allemaal een unieke identiteit en verhaal, net als elk van onze kinderen!

Als ik terugkijk herinner ik me hoe afschrikwekkend het allemaal was, ik wist echt helemaal niets! Nu ben ik een gezondheidscoach en natuurlijk leven is zo belangrijk voor mij! Onze producten zijn echt natuurlijk, mooi en zorgen voor een heel bijzonder geschenk. Ik zou niet trotser kunnen zijn op wat we hebben gecreëerd.

Ik weet dat je kleintjes lol zullen hebben van de No Nasties Face Paint, Hair Chalk en Play Makeup-sets.
En jij kunt gemoedsrust hebben wetende dat ze niet met chemicaliën spelen!

x Natalia”

Waarom Sus n Eco kiest voor No Nasties?

Zoals je hierboven kan lezen, vindt Natalia het belangrijk dat alles zo natuurlijk mogelijk is voor zichzelf maar ook voor haar kinderen. Wij zijn het helemaal met haar eens!
Sus n Eco is een hele tijd op zoek geweest naar natuurlijke kindermake-up. De markt voor natuurlijke make-up voor volwassen is al klein, waardoor het voor kinderen nog vele malen kleiner is. In Europa is er naar mijn weten géén merk die natuurlijke kindermake-up maakt. Waardoor we moesten kijken naar een groter zoek gebied. Uiteindelijk na een lange zoektocht kwamen we uit bij NoNasties! Na No Nasties getest te hebben zijn we helemaal om! Het voldoet aan onze eisen! Wij zijn blij en hopen jou ook blij te maken met dit prachtige merk!

De prachtige producten van NoNasties staan hier online als één van de eerste in Nederland en Europa!

Veel make-up plezier gewenst voor je kleine prinses!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *